Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ilmoituksemme Tamperelaisessa 23.9.21

Sivun alaosassa uutta päivitystä pysäköinnistä! 

 Pinninkadun remontti pikkuhiljaa valmistumassa.

Ensimmäinen asfalttikerros laskettu. Pinninkadun torin puoleiselle reunalle pääsee jo pysäköimään.

Myös torin pohjoispään kaksi viimeistä parkkiriviä yhteiskäytössä asiakkaille ja kauppiaille.

Vielä kuitenkin vaaditaan kärsivällisyyttä. Parkkipaikat eivät vielä ole kaikki käytössä ja myös työkoneita liikkuu alueella

Kaupunki on kiinnittänyt huomiota asiakaspysäköintiin torialueella. Torialueella pysäköinti on siis ehdottomasti kielletty muualla kuin kahdessa viimeisessä rivissä torin pohjoispäässä, Kyllikinkadun vastaisessa päädyssä esiintymislavan takana. Parkkirivit on selvästi merkitty liikennemerkein. Paikat ovat maksullisia toriasiakkaille.

Muualla pysäköidessä haitataan vilkasta torityöskentelyä oleellisesti. Pysäköitäessä kulkureiteille, toiminta pysähtyy totaalisesti, koska kuorma-autot eivät pääse jakamaan tavaroita myyntipaikoille. Kaupungin pysäköinninvalvonta on puuttumassa asiaan. Ei ole mukava saada sakkolappua ostosten aikana autonlasiin. Tältä välttyy kun ei tuo autoaan torialueelle muuta kuin luvallisille paikoille.

 

Valitettavasti vielä tänäänkin täytyy todeta että Pinninkadun remontin jälkeen voimassa olevista parkkipaikoista on vielä käyttökiellossa noin 25 parkkipaikkaa.

Remontti on pahasti myöhässä, luvattiinhan Tammelantorin kohdalta Pinninkadun remontin olevan valmis toukokuun aikana (2021)

Nyt kuitenkin löytää syksyiselle asiakasmäärälle jo kohtalaisen helpolla parkkipaikan. Kesällä paikkoja oli auttamatta liian vähän ja kauppiaat ovatkin menettäneet suuren osan liikevaihdostaan.

Tervetuloa Tammelantorille,

Toivoopi, Mauno

22.9.21

 

 

 

 

 

 

a 30.12.20

Kuvagalleria